Followers

SINGING CAT !

video
HAHA,kelakar btol la kucing nie ,msty pecah perot tngok kucing nie nyanyi ,video ni mmg BEST .ENJOY!

Lirik Hanyut – Faizal Tahir (kord dan mp3 download)

(silence of chords at verse)

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus

D G
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu

D G
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu

Em
Bagaimana ku nanti

Bm
Bila tiada mengganti

G Em A
Yang ku ada hanya kamu saja

Em
Saat mata terpejam

Bm
Hanya kau ku terbayang

G A
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Em
Saat mata terbuka

Bm
Kamulah yang pertama

G
Tak mampu aku
Bayangkan

Em A
Hidup tanpa dirimu

repeat Chorus

G Bm
Aku memang bersalah

Em Bm
Selalu saja mengabaikan mu

G Bm
Dan tapi dah ku sedari

A
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

G
Dan memang selalu

Bm
Aku bersalah

A
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu

G Bm
Dan tetapi itulah aku sedari

A
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Faizal Tahir - Hanyut.mp3

Saya Minat Kamo!

Hujan bermula dengan merendahkan awal tampil di gigs bawah tanah sekitar Malaysia sejak awal tahun 2005, Hujan menganggap dirinya sebagai band alternatif utama yang menikmati bernyanyi dalam Bahasa Melayu. Pada tahun 2008, Hujan mulai embarkasi dalam budaya popular mainstream ketika dua single-nya, "Pagi Yang Gelap" dan "Bila Aku Sudah Tiada" menerima dimainkan besar-besaran dan banyak permintaan di stesen radio mainstream, sehingga memperlihatkan bakat untuk Malaysia umum. Pada masa yang sama, Hujan mulai tur Amerika berkat Kerajaan tuntutan mahasiswa Malaysia yang sedang belajar di negara tersebut. Sebagai catatan, Hujan adalah band hanya di Malaysia untuk telah merilis 8 single popular dalam setahun! Lebih dari 100, 000 fans diikuti mereka selama di MySpace, sementara prestasi mereka dirakam diupload di halaman YouTube yang terkenal telah menerima lebih daripada 2 juta penonton ... dan menghitung. Setakat ini, Hujan telah berjaya memenangi 2 piala di Awards AIM kita sendiri, untuk Best Rock Album dan Best Rock Song for "Bila Aku Sudah Tiada".
Sekarang setelah 2 EP, 2 album full dan koleksi hidup, Hujan kembali dengan tawaran terbaru, Lonely Soldier Boy. Dibandingkan dengan pendahulunya, Cari Konklusi yang hanya mengandungi 7 lagu, Lonely Soldier Boy dua kali ganda-up lagu nombor 14 lagu terutama untuk para pendukungnya mati-keras yang dengan bangga menyebut diri mereka Raingers. Hujan masih mengekalkan hubungan jangka-masa untuk muzik alternatif, tapi kali ini para ahli menggabungkan beberapa eksperimen dengan genre lain.

Impian Kedua selepas Gitar Elektrik

Canon EOS 1000D Kit ,kamera impian saya bile ad duit je trus nak beli . Saya baru berjinak-jinak dalam bidang fotogarfi ni .Selama ni ad gak la gambar yang saya tangkap guna kamera ayah saya ,pinjam tok test bakat sy dlm bidang ni .Harap2 dapat la gak beli kamera ni blh wat duit gan kamera ni .

Hari Pertama Bloging

Assalamualaikum, saya Muhammad Aqil Asyraaf B.Shahari berumur 19 tahun pada tahun 2010 . Saya berasal dari negeri Selangor Darul Ehsan. Mempunyai 4 adik-beradik 3 lelaki dan seorang perempuan. Buat masa sekarang saya tidak bekerja ,tetapi masih belajar di Institut Sains dan Teknologi(INSTEDT),mengambil jurusan pengurusan perniagaan .Tujaan saya membuat blog ini adalah kerana suka-suka dan ingin belajar cara untuk mengendalikan blog . Didalam blog ini saya akan berkongsi tentang kehidupan saya dan lain-lain. Jikalau saya mempunyai informasi yang berguna untuk anda ,saya akan kongsikan bersama .Sekian dari saya.

Recent Comments

Recent Posts

Search