Followers

Besok dah nak Balik !!

Hye blogger , nak update blog lgy la . Bosan giler satu arie dok umah je cm anak dara ...aisshh.
Nak wat cm ne kan , besok da nak balik tapi DUIT ta msok lagi nape nie ??!!! gram giler ak nak kt SEPULUH kali gy mesin ATM check je tngok baki tinggal RM 13 ... Rase cm nak rompak je mesin atm tuh la !!

Nape duit ta msok lagi nie ?? perot mntak di isi tapi nak wat cm kan ,sbar la perot nty DUIT masok ak isi ko penuh2 ye ..cian kt perot ak nie .. Ta sabar nak balik boleh jumpe famliy ak .. kepada BANDAR PENAWAR ak ucap kan ADIOS !! SELAMAT TINGGAL !! BYE-BYE !! SAYONARA !! jumpe lagi sem depan last sem..

Petang bru ak rse mkanan , btol la ape orang kate bile lapar je smue rse sedap ,dengan berbekalkan RM2 ak gy ke kedai beli la maggi 2 bungkus. Walaupun bgy korang "ape mamat nie makan maggi je ??" helo!! bile ko da susah getah tiub pun rse sedap tau !! petang tadi ak makan maggi kari dengan rase bersyukur ..maggi lagi sebungkus ak simpan wat makan tngah arie besok sebelum bertolak balik ke KUALA LUMPUR

Nak kate pe lagi ea ?? ta de pe kot ..sampai sini saje je la nak update blog. Ad idea update lagi .. peace out !!

2 comments:

Mohd Khuzarul Haziq said...

awek de mintak payOng makan lahh.....pe susahhhhhhhh....

Aqil Sulong said...

takan arie2 kot nak mntak payung .

Recent Comments

Recent Posts

Search