Followers

Kembali Untuk Meng-update Lagi!!

Assamualaikum ,ak da lame ta mengupdate blog ak nie terasa bosan plak. Banyak sebenarnye nak cite tapi ta tau cm ne nak mule,so ak akan start drie mule la ye . Sebab ape ak sekarang da kurang update blog ,sebabnyer ad 4 .Sebab yamg pertama ,laptop ak rosak ,skrib ak PECAH !! giler ak dibuatnyer ,ni smue gara2 gado lagan awek ak ,ak terbalin mouse kt laptop ak. Ak ingat kan slow je rupe2 nyer pecah skirn ak adoyai ,nak kat sebulan lebih lagy antar kdai tapi tade satu kedai pun yg leh wat laptop ak . Menyirap je ak ,tpy mmg slh ak la ,nsb baek ad SYG ku yg tolong ak betol kan laptop ak yg rosak nie !

Da lme latop rosak, nie datang plak sebab kedua malas ,da laptop da OK malas plak datang menyinggah kt ak . Ak tatau nak update ape lgy kt blog ak ,tade idea yg bernas tok mengupdate blog ak nie !so ak biar je la blog ak nie ta ber-update .

Sebab ketiga plak datang menjelma ! sebab nyer ak da camping tok KELAB PENCINTA ALAM ,so sibuk la sikit shopping tok camping . Bely barang2 tok camping ,bely kasut yg murah2 je tanak mahal2 pon kurang duit la ,hahaha.

Datang plak sebab yg keempat plak, da pnat gy camping korang msty tau kan sebab nyer ,sebab nyer penat la bdan2 ak nie nak update blog ,lme gak ak rehat nak kt seminggu ,lgy sibuk gan FINAL EXAM lgy ,bnyak bende nak kne catch up nie . ADOIYAI pening2 pale ak .

Sampai sini saje la nak update blog ,nyt klu ad idea lgy bru ak update blog ak nie

3 comments:

AMIR Z said...

Hak tuih arh, rosak bahasa ibunda bnyak tol typing error.... aduyai. ini ker dak dpp yer punnnn....
hahahahahha..

noor mazriha bt zahari said...

adoyai aset penting rosak..nasib ade agi sorg awek kat tepi..lega ...

Aqil Sulong said...

biase la ,nak wat cm ne kan da lju sangat taip ! haha

Recent Comments

Recent Posts

Search