Followers

B O S A N !

Assalamualaikum dan Hello .
Sebenarnyer saya nie sunyi sebab semua budak rumah saya balik la ! tinggal 4 orang je kat rumah , ape pun ta boleh la . Pas2 plak setiap bilik ade tinggal wakil plak ! aiyoo pening sudah ,nak pergi jumpa si DIA ,tapi apa kan daya ta de moto plak ! aisshh ! macam-macam hal la .Bosan giler saya kt rumah nie ! nak balik rumah jaoh ,so dok diam2 je la kat rumah .Bukak la laptop online jap sambil dengar lagu k-pop ,saya memang minat giler k-pop girls je la ,yang boys k-pop ta minat sangat sebab diorang ingat diorang hensem sangat ke ! saya lagi hensem la la ,HAHA (poyo je ko nie !) .Sementara nak menghilangkan rasa bosan nie ! update la blog yang ta seberape nie ! (korang ad ke ?) ape-ape pun kalau bosan lagi saya akan meng-update blog untok menghilangkan rasa bosan dan buntuu ! bubye !

3 comments:

noor mazriha bt zahari said...

sejak bile jadi mamat jiwang nie

AMIR Z said...

bawak2 lah wat kejer2 yg berfaedah... hahahah...

Aqil Sulong said...

sekali sekala je ta slh pun kan ,hahaha

nie la kje faedah ak ,haha

Recent Comments

Recent Posts

Search